Bakfiets huren Amsterdam

 

Het onderwerp van dit artikel is bakfiets huren Amsterdam. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn als je in Amsterdam een bakfiets wilt huren. Een bakfiets kopen is niet voor iedereen weggelegd, want je betaalt al snel 1.250 – 2.000 euro voor een degelijke, nieuwe bakfiets. Een bakfiets huren is voor de meeste mensen echter wel betaalbaar. Wij willen je graag wat meer vertellen over de kosten die je maakt als je een bakfiets gaat huren en wij geven je graag een adres door van een verhuurbedrijf voor bakfietsen in Amsterdam. Zo weet je gelijk waar je terecht kunt voor het huren van een mooie bakfiets.

Waar kan ik er één huren in Amsterdam?
Wij  hebben even voor je uitgezocht waar je een bakfiets kunt huren in Amsterdam. Wij kwamen daarbij de website black-bikes.nl tegen die voor scherpe prijzen bakfietsen verhuurt. Het voordeel van dit bedrijf is het feit dat ze 365 dagen per jaar geopend zijn en dat je degelijke bakfietsen met meerdere versnellingen kunt huren. Want een bakfiets moet natuurlijk wel goed fietsen, ander heb je er niet zoveel aan!

Wat kost het huren?
Een belangrijk punt zijn de kosten natuurlijk, want wat kost het huren van een bakfiets? Wij hebben gekeken bij het zojuist genoemde verhuurbedrijf en deze vragen de volgende tarieven:

1 dag (24 uur) € 25,00
2-4 dagen € 20,00 per dag
5de dag en langer € 15,00 per dag

Wij raden je aan om voor de actuele bakfiets verhuur tarieven op de website van het verhuurbedrijf te kijken. Zo weet je wat het actuele tarief is om een bakfiets te huren in Amsterdam.