Bakfiets huren Den Haag

 

Ben je op zoek naar meer informatie over een bakfiets huren Den Haag. Wij vertellen je graag meer over dit onderwerp. Graag vertellen wij je waar je een bakfiets kunt huren in Den Haag en wat de kosten ongeveer zijn. Zo heb je een idee van hetgeen je zult moeten betalen en kun je eventueel direct contact opnemen met een verhuurder van bakfietsen.

Waar worden bakfietsen voor gebruikt?
Veel mensen met (kleine) kinderen gebruiken een bakfiets. In een bakfiets kun je namelijk meerdere kinderen vervoeren. Zo kun je in de bak vaak wel 4 kinderen kwijt. Een ideaal vervoersmiddel dus, want je krijgt met geen andere mogelijkheid 4 kinderen mee op een fiets. Een zit voor en een zitje achter en meer kun je ook niet doen, maximaal 2 kinderen dus op een gewone fiets.
Sommige mensen gebruiken bakfietsen ook voor verhuizingen, het vervoeren van dieren en boodschappen.

Waar in Den Haag kun je er één huren?
Wij hebben een verhuurbedrijf voor je gevonden in Den Haag, waar je een bakfiets kunt huren. Het gaat hierbij om fietsverhuurdenhaag.nl. Let er wel op dat je hier alleen een bakfiets kunt huren voor het vervoeren van kinderen. Verhuizingen kunnen met deze bakfietsen niet gedaan worden. Wel begrijpelijk natuurlijk, want een bakfiets kan door het vervoeren van zware spullen te zwaar beladen worden, waardoor deze kan beschadigen, dat is natuurlijk zonde!

Wat kost het huren van een bakfiets?
Bij het zojuist genoemde verhuurbedrijf kost het huren van een bakfiets in Den Haag ongeveer 30 euro per dag. Het kan iets goedkoper uitvallen als je de bakfiets voor langere tijd huurt, vaak kun je dan namelijk een gunstige prijsafspraak maken. Informeer bij de verhuurder wat het huurtarief is als je de bakfiets voor een week wilt huren bijvoorbeeld.