Bakfiets huren Rotterdam

 

Bakfiets huren Rotterdam, daar vertellen wij je graag wat meer over. Wij hebben namelijk een verhuurbedrijf voor je gevonden in Rotterdam waar je eenvoudig een bakfiets kunt huren. Daarnaast hebben wij ons wat meer verdiept in de prijzen die betaalt moeten worden als je een bakfiets wilt huren in Rotterdam. De hoogte van het bedrag hangt namelijk af van de tijd dat je de bakfiets wilt huren, een halve dag kost natuurlijk minder dan een heel weekend.

Waar huren in Rotterdam?
Wij kwamen terecht op de website bakfietsverhuur-rotterdam.nl. Via de zojuist genoemde website kun je een bakfiets huren in Rotterdam. Je moet wel rekening houden met een borg die je moet betalen als je een bakfiets huurt. Bij de genoemde website betaal je voor het huren van een bakfiets een borg van 200 euro (op het moment dat wij keken op de website). Kijk voor de actuele borg even op de website, want dit kan namelijk gewijzigd zijn.

Wat kost het huren van een bakfiets?
Wat kost het huren van een bakfiets in Rotterdam nou eigenlijk? Op de genoemde website die wij tegenkwamen ben je voor een dagdeel € 15 kwijt. Elk dagdeel dat erbij komt betaal je € 7,50 extra. Uiteraard is het huren van een bakfiets voor een heel weekend ook mogelijk. In dat geval betaal je € 50 euro. Net als voor de borg geldt voor de tarieven van de huur ook dat je even op de website van de verhuurder moet kijken voor de actuele tarieven. Wij wensen je veel plezier met het huren van een mooie bakfiets!