Bakfiets huren Utrecht

 

Een bakfiets huren Utrecht, dat is waar wij je graag wat meer over willen vertellen. Wij vertellen je graag aan wat voor kosten je ongeveer moet denken als je een bakfiets wilt huren in Utrecht. Daarnaast hebben wij alvast 2 adresjes voor je opgezocht waar bakfietsen worden verhuurd. Je hoeft dus niet langer verder te zoeken om een adresje te vinden waar bakfietsen worden aangeboden ter verhuur.

Waar kan ik in Utrecht bakfietsen huren?
Wij hebben zoals net al gezegd even wat adresjes voor je opgezocht. Het eerste adres dat wij tegen kwamen was Tonvandenijssel.nl. Bij deze zaak kun je een bakfiets huren voor een bijzonder laag tarief. Je kunt er een bakfiets huren vanaf € 17,50 per dag. De meeste verhuur bedrijven vragen een hoger tarief, dit is dus echt een goedkoop adres!
Het tweede adres dat wij tegenkwamen was Stadsavonturen.nl. Bij dit adres kun je verschillende soorten huren aldus de websites. Zo kun je een podiumbakfiets, bakkersbakfiets of een kleine bakfiets huren. De prijzen verschillende uiteraard per type. Als wij kijken naar de kleine bakfiets dan kun je deze huren vanaf € 25 euro per dag. Ook niet super duur dus.

Grote voordeel van een bakfiets
Een bakfiets heeft een groot aantal voordelen. Je kunt de bakfiets bijvoorbeeld goed gebruiken om 2,3 of zelfs 4 kinderen mee te vervoeren. Daarnaast heb je geen kosten voor brandstof, wat bij een auto bijvoorbeeld wel het geval is. Je kunt natuurlijk ook een bakfiets kopen in plaats van huren, maar zorg er dan wel voor dat je een budget van zo’n 1.500 euro hebt, want dat kost een bakfiets ongeveer. Neem je een elektrische bakfiets (met trapondersteuning), dan gaat de prijs richting de 2.000 euro.